Team

Rondefans.be is de verzamelplek voor alle informatie over de ronde der rondes: De Tour de France. Naast de Tour de France worden natuurlijk ook alle andere grote wiellerrondes en wielerklassiekers besproken. Rondefans.be wordt gevuld door auteurs met een gedeelde passie: De wielersport!

Arjen Hoek
Eigenaar van Rondefans.be en een groot wielerfan. Hij vindt het leuk om zelf te wielrennen, maar dan moet de zon wel schijnen. Arjen is verantwoordelijk voor de techniek achter de website en de contacten met externe partners.

Arno Matheyssen
Arno Matheyssen studeert elektro-mechanica. Als sinds hij klein was is hij bezig met wielrennen, doordat opa koerste en er oververtelde maar ook omdat zijn mama een gedreven fietser is. Eerst deed hij aan atletiek aangezien zijn mama koersen toch wat gevaarlijk vond en zei dat hij moest wachten. Toen Arno 9 jaar was is hij begonnen met triatlon waar zijn sterkste punten lopen en fietsen waren. Zwemmen deed hij niet zo graag en toen hij op zijn 12 mocht gaan koersen was de keuze snel gemaakt. Arno was vooral actief als veldrijder bij het WAC team. Eind 2013 is hij gestopt omdat het zeer moeilijk te combineren was met school. Maar hij volgt het wielrennen nog altijd heel actief, en vindt het fantastisch om er te kunnen over schrijven.

Jonas Ovaere
Jonas Ovaere is afgestudeerd in de bachelorrichting Sportmanagement en is momenteel student master Communicatiewetenschappen – Journalistiek aan de Universiteit in Gent. Ondertussen is hij zelfstandig in bijberoep om zo van zijn passie (sport en vooral wielrennen) ooit zijn job te kunnen maken. Jonas geeft onder meer initiaties, sportkampen en schrijft wekelijks artikelen voor de Krant van West-Vlaanderen. Bovendien is hij momenteel aan het werk als werkstudent bij Grinta!, het magazine voor de actieve fietser. Daar werkt hij aan het project ‘Fiets wijs!’, dat de wielertoerist wil aanzetten om milieuvriendelijk en hoffelijk te fietsen.

Naast zijn werkzaamheden is Jonas ook reeds 13 jaar actief als competitief wielrenner. De eerste 9 jaar van zijn carrière reed hij bij KSV Deerlijk – Gaverzicht. Als laatstejaarsjunior kon hij de overstap maken naar topploeg Balen BC. Als belofte kwam Jonas terecht bij topcompetitieploeg BCV Works, Team Deschuytter en Douchy Thalassa Cycling Team, de kleuren die hij nu verdedigt.
Volg Jonas op Twitter
Volg Jonas op Strava

Wil jij het team versterken? Lees hier verder!